فروش فایل10

فروشگاه فایل

فروش فایل10

فروشگاه فایل

SATA interface و DNR در دوربین مداربسته


SATA interface و DNR در دوربین مداربسته

 

SATA در واقع نوعی کانکتور الکترونیکی بسیار رایج در تجهیزات رایانه ایست. بیشتر شما احتمالا این کانکتور را بر روی هارد دیسک های کامپیوتری دیده اید که با یک کابل قرمز رنگ پهن اتصال دارد. از کانکتور SATA برای انتقال اطلاعات در حجم بالا استفاده می شود.
SATA interface
یا رابط SATA دلالت بر رابطی دارد که امکان استفاده از کانکتور SATA را به شما میدهد. معمولا بر روی مادربرد رایانه و یا DVR و NVR تعداد محدودی از این رابط وجود دارد. این رابط به شما امکان میدهد تجهیزات مانند هارد را به دستگاه وصل کنید.
توجه داشته باشید که هر رابط SATA میتواند حجم مشخصی از هارد را پشتیبانی کند. بر روی DVRهای رایج معمولا امکان پشتیبانی از هارد تا 2ترا بایت وجود دارد.
رابط SATA یک رابط استاندارد است و تفاوتی میان رابطهای برندهای متفاوت هارد دیسک وجود ندارد

بیشتر بخوانید: تیاندی  قیمت دوربین مدار بسته خانگی 

 

DNR در دوربین مداربسته

DNR در دوربین مداربسته یک مکانیزم بهبود دهنده تصویر است که به کاهش نویز الکترونیکی کمک می کند. اصطلاح DNR مخفف سه واژه Digital Noise Reduction به معنای کاهش نویز دیجیتال است.

مکانیزم DNR چه کاربردی دارد؟

زمانی که نور محیط کاهش می یابد دوربین از طریق مکانیزم AGC اقدام به تقویت سیگنال تصویر و در نتیجه روشن تر کردن تصویر می کند. متاسفانه پس از تقویت سیگنال نویز تصویر نیز به همراه آن افزایش می یابد و در نتیجه میزان نویز الکترونیکی تصویر بالا می رود.

نویز الکترونیکی نویزی است ناشی از تقویت تصویر که معمولا خود را به صورت نقطه های رنگی در قسمت های مختلف تصویر نشان می دهد. توجه داشته باشید که مکانیزم DNR برای کاهش نویز الکترومغناطیسی هیچ کاربردی ندارد.

مکانیزم DNR چطور عمل می کند؟

این مکانیزم از طریق پردازش زنده تصویر نویز الکترونیکی در تصویر را شناسایی کرده و آن را با رنگ نقاط کناری همسان سازی می کند. در نتیجه هرچه تصویر شما یکپارچگی رنگی بیشتری داشته باشد تاثیر DNR بر روی آن بیشتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: پرفروش ترین دوربین های هایک ویژن

چرا هایک ویژن

 

تفاوت 2D DNR و 3D DNR در چیست؟

2D DNR نسل قدیمی تر از این مکانیزم است که گاهی از به واسطه حرکت در تصویر دچار مشکل شده و در کنار قسمت های پر حرکت ایجاد تاری می کند. در نسل بعدی این مکانیزم یا 3D DNR تصاویر ابتدا به صورت جداگانه انالیز شده و سپس با فیلم مقایسه می شوند که باعث کاهش جدی مشکل در تصاویر پر حرکت می شود.